Foca.Eisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformatorAlgemene schadeanalyse en voorzorgsm

  • vrijgavetijd:2022-11-16 19:23:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:529
  • Korte omschrijving:

    Foca.,II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is,Foca.Wat is de

Artikel inhoud

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is,Foca.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformator, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft d.w.z. isolatie afstand.

Foca.Hoe droge transformator te selecteren

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Vilnius.Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen,Foca.Hoogspanningsbushalte van olie ondergedompelde transformator, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


Foca.Eisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformatorAlgemene schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor montage



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Controlepostentransformator-onderneming met olieonderdompeling

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Vallende buitenlandse zaken en piercing


Foca.Eisen voor de ruimte met olie ondergedompelde transformatorAlgemene schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor montage



De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,Foca.Elektrische elektronische besturing, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Verbetering van de kwaliteitWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Foca.In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren

AlKhafji.kgmOverige productinformatie
  • Jiuyuan.500 kg kleine liftNieuwscitaat

    Jiuyuan.500 kg kleine liftNieuwscitaat

  • Gabu.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingShowcase van vakmanschap

    Gabu.Productietechnologie van transformator met olieonderdompelingShowcase van vakmanschap

  • SazhalombattaKleine lift beweegbaarWat zijn de werkfactoren

    SazhalombattaKleine lift beweegbaarWat zijn de werkfactoren

  • SazhalombattaElektrische kleine hefplatformtruckInternationaal instituut voor kleuronderzoek

    SazhalombattaElektrische kleine hefplatformtruckInternationaal instituut voor kleuronderzoek

  • zuidelijke voorstedenHydraulisch hefplatformVeld zal profiteren

    zuidelijke voorstedenHydraulisch hefplatformVeld zal profiteren

  • Maarssen.Elektrisch schaartype hefplatformHoog draagvermogen

    Maarssen.Elektrisch schaartype hefplatformHoog draagvermogen

  • Maarssen.Ophef- en klimplatformWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

    Maarssen.Ophef- en klimplatformWat is de belangrijkste oorzaak van oppervlakteroest?

  • Maarssen.SchaarliftplatformWat zijn de kwaliteitsmethoden?

    Maarssen.SchaarliftplatformWat zijn de kwaliteitsmethoden?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!