HaapsaluNameScb18 droge transformatorOntwikkelingsgeschiedenis

  • vrijgavetijd:2022-11-27 14:09:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:186
  • Korte omschrijving:

    HaapsaluName,De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoo

Artikel inhoud

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, chemische bedrijven en fabrieken.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

HaapsaluNameIn die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

KembeWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


HaapsaluNameScb18 droge transformatorOntwikkelingsgeschiedenis



De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Aanbeveling van de homepageNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


HaapsaluNameScb18 droge transformatorOntwikkelingsgeschiedenis



De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Mond van de aanbevelingGeluid bij faseuitval

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

HaapsaluNameDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen,HaapsaluNameHoeveel is een 100 KVA-transformator, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank,HaapsaluNameDroge transformator 2000 KVA, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen,HaapsaluNameDrie fasekrachttransformatoren, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

AlKhafji.kgmOverige productinformatie
  • XiqingCity in ChinaHydraulische hefplatformliftManieren om schade te voorkomen

    XiqingCity in ChinaHydraulische hefplatformliftManieren om schade te voorkomen

  • XiqingCity in ChinaLift met vier pijlers van aluminiumlegeringalle

    XiqingCity in ChinaLift met vier pijlers van aluminiumlegeringalle

  • Tulsa.Stijve kettingsliftVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Tulsa.Stijve kettingsliftVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Zlate Moravce.kgmtoepassingen voor droge transformatorenBerekeningsmethode van drukcapaciteit

    Zlate Moravce.kgmtoepassingen voor droge transformatorenBerekeningsmethode van drukcapaciteit

  • Cesena.kgmKleine mobiele elektrische liftBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters

    Cesena.kgmKleine mobiele elektrische liftBelangrijkste kenmerken en prestatieparameters

  • Cesena.kgmVoertuig met voetbedieningProgramma maatwerk

    Cesena.kgmVoertuig met voetbedieningProgramma maatwerk

  • DijonHydraulisch hefplatform voor lossenHoe te installeren en redelijk te bedienen

    DijonHydraulisch hefplatform voor lossenHoe te installeren en redelijk te bedienen

  • Kleine winkelElektrische mandenliftIndustrievooruitzichten

    Kleine winkelElektrische mandenliftIndustrievooruitzichten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!