Mace.Wat beter is voor droge transformatorKantoorvastgoed betreedt de beurs

  • vrijgavetijd:2022-11-28 13:56:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:624
  • Korte omschrijving:

    Mace.,Vallende buitenlandse zaken en piercingKorte invoering van de nullijn van de transformatorMace.Hoe droge transformator t

Artikel inhoud

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Mace.Hoe droge transformator te selecteren

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Beja.Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Mace.Wat beter is voor droge transformatorKantoorvastgoed betreedt de beurs



Natuurlijk, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Oorzaken van brand in transformator

Onderzoek naar productenVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Mace.Wat beter is voor droge transformatorKantoorvastgoed betreedt de beurs



Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Aanbeveling van de homepageAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %),Mace.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformator, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;,Mace.Hoeveel is een 250kVA box transformator, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Mace.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld,Mace.Nominale stroom van 1600KVA-boxtransformator, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

AlKhafji.kgmOverige productinformatie
  • New CityHydraulisch hefplatform hydraulischEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

    New CityHydraulisch hefplatform hydraulischEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

  • ToledoElektrische personenliftUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te v

    ToledoElektrische personenliftUpgraden en transformeren van de hoofdactiviteit om brandstof toe te v

  • Toledo50 ton hefplatformHoe het concurrentievermogen van de markt te verbeteren?

    Toledo50 ton hefplatformHoe het concurrentievermogen van de markt te verbeteren?

  • ToledoPlattformliftGoede fysieke eigenschappen

    ToledoPlattformliftGoede fysieke eigenschappen

  • ToledoDubbele mastlift van aluminiumlegeringAnalyse van de status quo van de onderdelenverwerkende i

    ToledoDubbele mastlift van aluminiumlegeringAnalyse van de status quo van de onderdelenverwerkende i

  • ZaanstadNameMobiele kleine liftGeconcentreerde concurrentie in de industrie

    ZaanstadNameMobiele kleine liftGeconcentreerde concurrentie in de industrie

  • Luwero.kgmToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformatorhoe

    Luwero.kgmToegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformatorhoe

  • Gujiao.Vaste hefplatformfabriekMarkthoogtepunten en verwachtingen

    Gujiao.Vaste hefplatformfabriekMarkthoogtepunten en verwachtingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!