Acharns6kV distributietransformatorProces voordelen:

  • vrijgavetijd:2022-11-29 21:47:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:551
  • Korte omschrijving:

    Acharns,Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformat

Artikel inhoud

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

AcharnsEr zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Wiringwijze van droge transformator:

Sao Mamede de InfestaProductieproces en stappen van droge transformator

lekkage van olie bij loopflens

Geluid bij faseuitval


Acharns6kV distributietransformatorProces voordelen:



Wiringwijze van droge transformator:

Transformer is

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

technologische innovatieVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:

Wiringwijze van droge transformator:

lekkage van olie bij loopflens


Acharns6kV distributietransformatorProces voordelen:



In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

technische dienstDaarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Voor olie-transformator olie aanvulling,Acharnstransformator 2, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten,AcharnsTransformer Daquan,Acharnstransformator van Europees type box, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

AcharnsWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Elektrische transformator

AlKhafji.kgmOverige productinformatie
  • Nieuw Zuid-MemphisSpiraalliftplatformWat zijn de vereisten voor de baan?

    Nieuw Zuid-MemphisSpiraalliftplatformWat zijn de vereisten voor de baan?

  • Nieuw Zuid-MemphisElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringDe onderhoudspunten van deze punten di

    Nieuw Zuid-MemphisElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringDe onderhoudspunten van deze punten di

  • La RochelleElektrische zelfrijdende liftAkoestische biologische effecten

    La RochelleElektrische zelfrijdende liftAkoestische biologische effecten

  • Denbica.kgmElektrische transformatorWaarom is het zo gemakkelijk te breken?

    Denbica.kgmElektrische transformatorWaarom is het zo gemakkelijk te breken?

  • Qinghuangdao.Vast type hydraulische liftWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

    Qinghuangdao.Vast type hydraulische liftWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

  • Qinghuangdao.Elektrisch hefplatform vrachtwagenAnalyse van verschillende redenen voor slecht

    Qinghuangdao.Elektrisch hefplatform vrachtwagenAnalyse van verschillende redenen voor slecht

  • AzzoCity in ItalyHydraulisch draaiplatformGebruik in hydraulische machines

    AzzoCity in ItalyHydraulisch draaiplatformGebruik in hydraulische machines

  • Kaiserslautern.Elektrische liftfabriekWat zijn de effecten van milieubescherming op de markt?

    Kaiserslautern.Elektrische liftfabriekWat zijn de effecten van milieubescherming op de markt?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!